Krijo një app në 48 orë

GO! Alpha

[waiting name="count"]

Rreth Eventit

Mirë se vini në
GO! Alpha

Instituti i Modelimeve në Biznes ju fton të bëheni pjesë e GO! Alpha – coding event. Eventi do të mbahet nga 15 – 17 Nëntor 2019, pranë zyrave të IMB.
GO! Alpha është një event për individë ose grupe, për të ndërtuar një aplikacion në Cloud. Aplikacioni do të ndërtohet brenda 48 orëve dhe do të jetë pjesë e marketplace-it te AlphaWeb.

REGJISTROHU TANI

Çmimi 2

800€

+

Mundësi Punësimi Pranë IMB

REGJISTROHU TANI

Çmimi 1

2000€

+

Mundësi Punësimi Pranë IMB

REGJISTROHU TANI

Çmimi 3

500€

+

Mundësi Punësimi Pranë IMB

REGJISTROHU TANI

Çmimi 1

2000€

+

Mundësi Punësimi Pranë IMB

REGJISTROHU TANI

Çmimi 2

800€

+

Mundësi Punësimi Pranë IMB

REGJISTROHU TANI

Çmimi 3

500€

+

Mundësi Punësimi Pranë IMB

REGJISTROHU TANI

Program

Day 1

18:00
18:45

Hapja/Prezantimi i eventit

18:45
19:00

Kick-off party

Day 2

09:00
13:00

Coding

13:00
14:00

Lunch Brake

14:00
19:00

Coding

Day 3

09:00
13:00

Coding

13:00
14:00

Lunch Break

14:00
18:00

Coding

18:00
19:00

App Demo

19:00
20:00

Fireworks (cocktails & snacks)

Team Leaders

Arjola Kolleç

Integration Engineer
AlphaWeb & AlphaWeb Marketplace

Detion Aliaj

Team Leader
Cross-product

Elektra Myrto

DBA
AlphaWeb

Erald Doka

.Net Developer
AlphaWeb

Guenda Preçi

Cloud Manager
ProDream

Irida Kolleç

Product Engineer
AlphaWeb & AlphaWeb Marketplace

Joana Karanxha

Cloud Developer
AlphaWeb

Malvina Halilaj

Software Engineer
AlphaWeb

Persida Myftari

Product Lead
ProDream

Rregullore

Rregullat e eventit

Grupet do të përbëhen nga 3-4 anëtarë.

Secili grup do të ketë një mbikqyrës/mentor, që do t’i drejtojë gjatë ditëve.

Do ketë vetëm një projekt për grup, i cili do të përcaktohet nga stafi i IMB-së.

Lista e projekteve do të bëhet publike 7 ditë para fillimit të konkursit.

Projektet duhet të përfundojnë brenda 48 orëve.

REGJISTROHU TANI

PROJEKTE

App List
Mentor 1
Mentor 2
Mentor 3
Slack
Malvina
Irida
AlphaWeb online SQL query editor
Guenda
Detion
Irida
Authentication App
Arjola
Detion
Google Calendar + Prodream
Persida
Guenda
Prodream + Website
Detion
Persida
Security Dashboard
Erald
Malvina
Employee Management App
Elektra
Detion
Notification App
Irida
Malvina
Sales Commision App
Joana
Irida
AlphaBot + Pipedrive
Detion
Guenda

App List

Slack

Mentor 1

Malvina

Mentor 2

Irida

App List

AlphaWeb online SQL query editor

Mentor 1

Guenda

Mentor 2

Detion
Irida

App List

Authentication App

Mentor 1

Arjola

Mentor 2

Detion

App List

Google Calendar + Prodream

Mentor 1

Persida

Mentor 2

Guenda

App List

Prodream + Website

Mentor 1

Detion

Mentor 2

Persida

App List

Security Dashboard

Mentor 1

Erald

Mentor 2

Malvina

App List

Employee Management App

Mentor 1

Elektra

Mentor 2

Detion

App List

Notification App

Mentor 1

Irida

Mentor 2

Malvina

App List

Sales Commision App

Mentor 1

Joana

Mentor 2

Irida

App List

AlphaBot + Pipedrive

Mentor 1

Detion

Mentor 2

Guenda

Regjistrohu tani!

Nuk është e nevojshme të keni laptopin tuaj personal, ndaj nxitoni dhe bëhuni pjesë e GO! ALPHA.
Ndajeni këtë mundësi me shokët tuaj dhe ftojini në këtë event.

REGJISTROHU TANI